Киев, красоты, достопремесательности.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Киев, красоты, достопремесательности. » Общий форум » Вибираю ПО для автоматизації роботи автосервісу

Вибираю ПО для автоматизації роботи автосервісу

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Нещодавно відкрив автосервіс і зараз шукаю можливість підключити сучасну програму для автоматизації різних процесів. Яка програма добре себе зарекомендувала і де її можна купити?

0

2

Гідних програм для роботи дуже багато тому давати конкретні поради складно. Вважаю що вам потрібно подивитися добірку таких програм і по кожній почитати опис.

0

3

Dobrovich написал(а):

Нещодавно відкрив автосервіс і зараз шукаю можливість підключити сучасну програму для автоматизації різних процесів. Яка програма добре себе зарекомендувала і де її можна купити?

Я вважаю що для автосервісу оптимально підійде програма RemOnline і можу сказати що я вже кілька місяців її використовую. Функціонал у програми відмінний, інтерфейс зручний так що ви швидко розберетеся з її функціями. Читайте на сайті інформацію і для себе приймайте рішення.

0

Вы здесь » Киев, красоты, достопремесательности. » Общий форум » Вибираю ПО для автоматизації роботи автосервісу