Киев, красоты, достопремесательности.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Киев, красоты, достопремесательности. » Общий форум » Хто робив собі лазерну корекцію зору?

Хто робив собі лазерну корекцію зору?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Вітаю! Скажіть, хто робив собі  лазерну корекцію зору? Чув чимало про такі операції і хотів би дізнатися, як вона проходить і наскільки безпечна? Чи можливо після такої операції повністю відновити зір?

0

2

Привіт! Я робив лазерну корекцію зору кілька місяців тому. Операція проходить дуже швидко, буквально за кілька хвилин на кожне око. Лазерний промінь змінює форму рогівки, що дозволяє покращити зір. Я дуже задоволений результатом! Моє зір став майже ідеальним, і я більше не залежу від окулярів та контактних лінз.

0

3

Вітаю! Моя сестра проходила лазерну корекцію зору в спеціалізованому центрі. Вона розповідала, що операція була безболісною і простою. Лікарі передбачили всі необхідні обстеження та підібрали відповідний метод корекції. Через декілька днів після операції її зір покращився, а через тиждень вона вже почувала себе чудово без окулярів.

0

4

Вітаю! Лазерна корекція зору - це справді ефективна процедура для тих, хто хоче позбутися від окулярів та лінз. Але не варто забувати, що операцію слід виконувати лише у досвідчених і кваліфікованих офтальмологів. Тому я би радив вам вернутися до офтальмологічної клінікі Візіум  https://visium.com.ua/ua/    Там найкращі лікарі на сучасне медичне обладнання.
У більшості випадків, лазерна корекція зору вважається безпечною, але можливі рідкісні ускладнення. Зазвичай вони мінімальні та легко усуваються. Важливо дотримуватися всіх рекомендацій лікаря після операції, щоб знизити ризики та отримати чудовий результат.

https://i.postimg.cc/bvLt9QRW/24-05-2022-215331.jpg

0

5

Перевірка зору перед шкільним роком в Одесі ви зможете провести в одному із центрів здорового зору LUMOS. Дипломовані фахівці цього центру проводять перевірку зору та офтальмологічне обстеження дітей будь-якого віку: від перших днів життя до 18 років. Перевірки проводять у максимально комфортних для дитини умовах. Наприкінці обстеження батьків проконсультує лікар. На підставі отриманих даних він поставить діагноз, призначить лікування та корекцію у разі потреби, дасть рекомендації щодо профілактики зору та подальших візитів.

0

6

Я хочу выразить свою благодарность детскому офтальмологу, который обследовал моего сына. Мы обратились к врачу из-за затруднений с видением, и врач проявил высокий профессионализм и внимание к моему ребенку. офтальмолог детский киев провел подробное обследование, использовал игровые методы, чтобы сделать визит приятным для ребенка, и дал нам полные и понятные объяснения результатов.

0

Вы здесь » Киев, красоты, достопремесательности. » Общий форум » Хто робив собі лазерну корекцію зору?