Киев, красоты, достопремесательности.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Киев, красоты, достопремесательности. » Общий форум » Шукаю хорошої якості десикант

Шукаю хорошої якості десикант

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Я хотів би попросити вашої допомоги щодо вибору дієвого десиканта для моїх рослин. Я вирощую кукурудзу і останнім часом помітив, що вона не росте так, як повинна, через зайвий ріст бур'янів. Мені потрібен надійний десикант, який допоможе мені контролювати ріст бур'янів, не завдаючи шкоди моїм рослинам. Можливо, хтось з вас має рекомендації стосовно якісного десиканта?

0

2

Я недавно виявив чудовий десикант на сайті Green Toro. Засіб, який я хотів би порекомендувати, називається Мега Дикват https://greentoro.com.ua/zasobi-zahistu … ikvat.html Він виявився дуже ефективним у боротьбі з бур'янами на моїй кукурудзяній ділянці. Green Toro - це дуже зручний сайт, де ви знайдете великий вибір продуктів для захисту рослин. Навігація на сайті дуже проста, а швидкий пошук допоможе знайти потрібний десикант легко. Я вже використовую Мега Дікват протягом декількох тижнів і побачив дуже добрі результати. Він дійсно ефективний та безпечний для моїх рослин.

0

Вы здесь » Киев, красоты, достопремесательности. » Общий форум » Шукаю хорошої якості десикант