Привіт всім! Я нещодавно почав займатися приготуванням і хочу купити кухонний комбайн. Але проблема: я абсолютно нічого не знаю про них! Як вибрати потрібну модель? Які функції потрібні для нормального використання? Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації!
Який комбайн купити?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-06-25 14:07:03
Радий допомогти. При виборі кухонного комбайна важливо врахувати кілька речей. Спочатку визнач, які функції тобі потрібні: нарізка, тертка, збивання, подрібнення? Потім зверніть увагу на потужність і місткість чаші. Чим більша потужність, тим швидше і легше він справлятиметься із завданнями. Комбайн з великою чашею підійде для приготування у великій кількості. Також, дивись на наявність додаткових насадок, це може бути корисно. Успіхів!
Поделиться32023-06-25 14:08:14
Дякую за поради! Я подумав і вирішив, що мені потрібний комбайн із усіма базовими функціями. Щоб можна було нарізати, терти, збивати та подрібнювати продукти. Також мені важлива безпека використання, тому що я ще не так впевнено володію кухонними інструментами. Радий, якщо підкажеш конкретну модель!
Поделиться42023-06-26 13:02:35
Привіт всім! Я нещодавно почав займатися приготуванням і хочу купити кухонний комбайн. Але проблема: я абсолютно нічого не знаю про них! Як вибрати потрібну модель? Які функції потрібні для нормального використання? Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації!
Привіт хлопці! Рекомендую звернути увагу на модель Bosch MUM56340. Вона має всі необхідні функції, які ти згадав. Цей комбайн https://allo.ua/ua/products/kombajny/ має потужність 900 Вт та ємність чаші 3,9 літра, що дозволяє справлятися з великим обсягом продуктів. Він оснащений набором насадок, включаючи мультирізку та збивач. Безпека також забезпечена системою захисту від випадкового включення. Крім того, Bosch MUM56340 має стильний дизайн та міцне виконання.