Киев, красоты, достопремесательности.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Киев, красоты, достопремесательности. » Флудильня » Знайти репетитора

Знайти репетитора

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт! Я шукаю репетитора для своїх навчальних потреб. Мені потрібен хто-небудь, хто може допомогти мені з математикою та фізикою. Я хотів би знайти викладача, який добре пояснює складні концепції і має великий досвід роботи з учнями. Чи можете ви порекомендувати мені якогось репетитора?

0

2

Привіт! Я багато разів користувався послугами репетиторів, тому можу поділитись своїм досвідом з тобою. Я б рекомендував тобі зайти на сайт Cererra. Вони мають велику базу кваліфікованих викладачів з різних предметів. Там ти зможеш зареєструватись як учень і матимеш доступ до профілів репетиторів.

0

3

Deo написал(а):

Привіт! Я багато разів користувався послугами репетиторів, тому можу поділитись своїм досвідом з тобою. Я б рекомендував тобі зайти на сайт Cererra. Вони мають велику базу кваліфікованих викладачів з різних предметів. Там ти зможеш зареєструватись як учень і матимеш доступ до профілів репетиторів.

Дякую за пораду! Звучить цікаво. Бачити відгуки і оцінки від інших учнів буде корисною інформацією при виборі. А що ще ви можете розповісти про свій досвід користування цим сайтом? Чи було легко знайти викладача і чи були задоволені якістю навчання?

0

4

Доброго дня! Приєднуюсь до рекомендацій онлайн платформи ) Я вже кілька місяців використовую сайт Cererra для пошуку репетиторів і дуже задоволена цим ресурсом. Там є багато викладачів з різних предметів, і їхні профілі містять докладну інформацію про кваліфікацію, досвід роботи та освіту. Я легко знайшла викладача з англійської мови, і наші заняття допомогли мені значно покращити свої навички. Також, на Церера є можливість спілкування з репетиторами через повідомлення або відеозв'язок, що дозволяє обговорити деталі і встановити зручний графік занять. Я рекомендую даний ресурс, як надійний і зручний, для пошуку репетиторів. Успіхів вам у виборі викладача!
https://skr.sh/i/300523/AuD1wioK.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82%2030-05-2023%2014:30:54.jpg

0

Вы здесь » Киев, красоты, достопремесательности. » Флудильня » Знайти репетитора