Всім привіт. Я останнім часом захоплююсь різними комп'ютерними іграми. Хочу купити собі нову ігрову мишу, так як моя стара не підходить. Шукаю надійний магазин, де є такі в наявності. Що ви мені можете порадите? Хто де собі купував?
Хочу придбати ігрову мишу
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-05-12 12:03:28
Доброго дня. У мене для купівлі таких товарів є чудовий інтернет-магазин, де я минулого року придбав собі класну нову ігрову мишу. Якщо вас це зацікавило, звертайтеся. З задоволенням вам допоможу.
Поделиться32023-05-12 12:03:51
Ваша пропозиція мене зацікавила і я нею неодмінно скористаюся. Підкажіть де ви купували собі ігрову мишу? В якому інтернет-магазині? Які у них ціни та вибір? І, якщо можете, допоможіть мене з вибором, будь-ласка. У мене немає досвіду в таких покупках.
Поделиться42023-05-12 12:06:31
Я вам раджу звернутися до інтернет-магазину геймерських товарів "Зона51", де ви зможете подивитися якісні ігрові миші https://www.3ona51.com/ua/gaming-mouses/ це надійний, перевірений часом магазин, якому я довіряю майже два роки. У них завжди доступні ціни та якісні товари. Вам я можу порекомендувати мишку SteelSeries Rival 3. Це дротова мишка з оптичним типом сенсора. На ній є 6 кнопок, має мультикольорове підсвічення. Дуже зручно лягає в руку. Я собі обрав таку і вона мене влаштовує. На сайті магазину є безліч чудових пропозицій від різних відомих виробників. Ціни на них прийнятні. Вам сподобається.