Підкажіть, будь ласка, який монітор вибрати для покупки? Нещодавно я переїхав до міста і не знаю, де найкраще придбати якісний монітор за розумною ціною. Які магазини чи бренди варто розглянути?
Вибір монітора
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-05-06 09:04:54
Я думаю, що найкраще звернути увагу на монітори ASUS. Вони відомі своєю якістю і довговічністю, а також мають прийнятні ціни. Мені дуже подобається мій монітор від ASUS-я вже кілька років користуюся ним без проблем.
Поделиться32023-05-06 09:05:20
Якщо хочеш монітор з хорошим дозволом, то краще вибрати LG. Вони випускають монітори з відмінною якістю зображення і насиченими кольорами. Мені подобається мій монітор LG, і я рекомендую його всім своїм друзям.
Поделиться42023-05-06 09:05:55
Драстуйте! Я вважаю, що відмінним вибором для покупки монітора https://allo.ua/ua/monitory/naznachenie-igrovye/ буде ASUS TUF Gaming VG249Q1A. це монітор з діагоналлю 23,8 дюйма і роздільною здатністю 1920x1080, який підходить як для ігор, так і для роботи.
Він має частоту оновлення 144 Гц, що забезпечує плавну і якісну картинку, а також технологію Adaptive-Sync, яка дозволяє уникнути ривків і затримок. Крім того, у нього Зручний дизайн з тонкою рамкою, а вбудовані динаміки забезпечують гарне звучання. Загалом, я рекомендую ASUS TUF Gaming VG249Q1A як чудовий вибір для придбання монітора.