Всім привіт. Влаштувався нещодавно в охоронну фірму, і для роботи мені потрібна рація, не знаю яку краще вибрати. Порадьте мені якісну рацію та інтернет-магазин у Дніпрі, де її можна не дуже дорого придбати.
Хочу купити рацію у Дніпрі
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-17 19:17:52
Хорошу рацію можна купити, починаючи від 1500 гривень, я саме в такому ціновому діапазоні собі брав рацію на роботу, і мене вона цілком влаштовує. Є й дорожчі варіанти з додатковими функціями, але у мене тоді фінанси на такий варіант не мали.
Поделиться32023-04-17 19:19:44
У мене теж зараз із фінансами не дуже, але до 2 тисяч гривень можу витратити. Скажіть, якої саме ваша рація моделі? І в якому інтернет-магазині у Дніпрі ви її купили? Може, й мені така підійде.
Поделиться42023-04-17 19:23:00
Я собі обрав рацію Baofeng UV-82 MK5, UHF/VHF в інтернет-магазині Алло. Обійшлася вона мені в 1545 гривень, це не дуже дорого, як для такої техніки, погодьтеся. Перевагою цієї моделі є збільшена до 2800 мАг ємність акумулятора, що гарантує її повноцінне використання до 2 діб у режимі передачі. Радіус зв'язку в неї сягає до 10 км на відкритій місцевості. Також у рації налаштовані додаткові функції: сканування субтонів CTCSS/DCS, активація голосом, сигнал тривоги та багато інших корисних функцій. Подивитися всі рації у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/products/radiostancii/ ви можете перейшовши за посиланням. В наявності є багато чудових моделей.