Привіт! Їду в гості до друзів, у яких є 1-річна дитинка. Дитину буду бачить вперше, тому треба купити подаруночок. Хотілося б купити якісну розвиваючу іграшку для цього малюка.
Вибрати іграшку для дитини
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться22023-02-01 00:50:55
Привіт. Якби ви написали щось про бюджет, на який розраховуєте, було б легше давати поради вам, в максимально коректному напрямку. Ми просто часто купували іграшки для свого маленького сина.
Поделиться32023-02-01 00:53:43
Привіт. Якби ви написали щось про бюджет, на який розраховуєте, було б легше давати поради вам, в максимально коректному напрямку. Ми просто часто купували іграшки для свого маленького сина.
Дякую, що відгукнулись. Розраховую на суму до 1500 грн. Що б могли порадити для хлопчика 1-річного віку? Наперед вдячний вам за допомогу і рекомендації іграшки, торгової марки та магазину (бажано).
Поделиться42023-02-01 00:56:22
Привіт. Можу поділитись досвідом купівлі таких іграшок. Перш за все зауважу, що для таких діток треба вибирати лише хороші іграшки з якісних матеріалів. Це вкрай важливо. Щоб матеріал не був токсичним, а сама іграшка не містила надто мілких деталей та гострих кутів.
Дуже гарні дитячі іграшки https://babyshop.ua/ua/igrushki від найкращих брендів пропонують на сайті магазину Бебішоп. От саме для такої малечі є прекрасні варіанти розвиваючих яскравих іграшок.
Поделиться52024-01-30 11:08:04
Діткам обирати іграшки потрібно уже уважно. Напевно що усі батьки зі мною погодяться
Поделиться62024-01-31 12:04:38
Діткам обирати іграшки потрібно уже уважно. Напевно що усі батьки зі мною погодяться
Ну звичайно що так! Правда в мене дружина дітям іграшки купує. Я в них не дуже сильно розуміюсь...
Поделиться72024-02-01 13:21:32
Ну звичайно що так! Правда в мене дружина дітям іграшки купує. Я в них не дуже сильно розуміюсь...
В нас приблизно все так само в сім'ї. Дитячі іграшки https://etoys.com.ua купую я і саме я їх ретельно обираю для сина та дочки. Можливо навіть це і на краще, бо мені навіть важко уявити, що би мій чоловік такого цікавого придбав дітям.... То певно були б на вітер викинуті гроші! А так я все ретельно обираю, відгуки в мережі читаю про самі іграшки та їх якість і тоді лише роблю замовлення))
Поделиться82024-02-23 22:24:13
Я хочу мальчику постаршу что-то прикупить из игрушек. Какие у кого будут варианты?
Поделиться92024-02-23 22:31:12
Хочу поделиться с вами еще одним классным магазином с детскими товарами Трендтой. Тут можно найти разные игрушки, в том числе и игрушечное оружие, вот каталог пистолетов trendtoy.com.ua/igrushki-ru/igrushechnoe-oruzhie-ru/pistolety-ru Также есть бластеры, ружья... В общем, очень много всего для малышни разного возраста. Советую закупаться именно тут.