Доброго вечора. Я захоплююсь різноманітними комп'ютерними іграми. Для більш чіткого звуку хочу купити собі нові геймерські навушники. Не підкажете куди мені можна звернутися?
Де можна купити ігрові навушники?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-12-19 19:16:40
Привіт. Я теж люблю грати у різні комп'ютерні ігри і теж люблю яіткий звук. Для цього нещодавно придбав собі нові геймерські навушники в одному чудовому інтернет-магазині. Можу порадити куди вам краще звернутися.
Поделиться32022-12-19 19:18:19
Я вже, чесно кажучи, не знаю куди звертатися. мій друг нещодавно порадив один магазин. Але там ціни просто космічні. Тому купувати я не став, так як знаю, що можна знайти і дешевші. А де купували ви? І які навушники собі обрали?
Поделиться42022-12-19 19:23:29
Я вам раджу купувати геймкрські навушники https://www.3ona51.com/ua/gaming-headphones/ тут. Це чудовий інтернет-магазин де завжди помірні ціни та якісні товари. Я довіряю йому вже майже рік. Щодо вибору, я обрав собі навушники Logitech G335 Wired Gaming Headset White. Вони чудові. Мають провідне під'єднання, дуже чіткі, зі статичним мікрофоном. На сайті магазину також є великий вибір і інших чудових варіантів. Вам обов'язково сподобається. Бажаю вдалої покупки.